A Samsung Galaxy Note 7 tulajdonságait még mindig homály övezi, sorra jelennek meg az AnTuTu és a Geekbench oldalán a különböző modellek. Korábban megjelent egy olyan verzió (SM-N930F), mely Android 7.0 Nougat-ot futtatott, most pedig a Verizon modellje futott be (SM-N930V).

note-7-sm-n930vAhogy a Geekbench oldalán szerepel, a készülék Snapdragon 820-as chipsetet fog kapni 1.59 GHz-es órajellel, 4 GB RAM memóriát és Android 6.0.1-es rendszerverziót. A kijelző QHD felbontású lesz, a belső tárhely 64 GB, a hátlapi kamera 13 megapixel, míg az előlapi 5 megapixel felbontást kap majd. Az USA modellek mindig Snapdragon processzort kapnak, hozzánk valószínűleg Exynos chipsettel fog érkezni a készülék.

A Samsung Galaxy Note 7 hivatalosan augusztus 2-án fog bemutatkozni, addig tulajdonképpen csak tapogatózunk, tippelgetünk, hogy vajon mi lesz a készülékben.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.