Már csak fél órára vagyunk a hivatalos bemutatótól, ahol a Samsung bemutatja legújabb készülékeit, a régóta pletykált Samsung Galaxy Note 5-t és a Galaxy S6 Edge Plus-t. Az esemény New York városában kerül megrendezésre. Már eddig is rengeteg kiszivárgott infó és kép látott napvilágot, a mostani kiszivárgás viszont a Samsung egyik partnerétől, az amerikai Sprint szolgáltatótól ered.

galaxy-note-5-sprint

Egy promóciós képen látható a Galaxy Note 5 és Galaxy S6 Edge Plus készülékek. A képen látható, hogy a Sprint 200$-t kedvezményt nyújt azoknak az ügyfeleinek, akik behozzák régi, de működő okostelefonjukat. Azok a vásárlók, akiknek van lehetősége újabb két éves hűséget aláírni a Sprint-nél, ajándékba kapnak egy Galaxy Tab 4-es készüléket. Azért nem semmi, hogy egy ilyen táblagépet vág hozzá az emberhez a szolgáltató… A képen augusztus 27-e van megjelölve a különleges akció végének, így sejthetjük, hogy a készülékekből már van egy-két darab a raktárakban, vélhetően augusztus 21-től már a Sprint-nél kapható lesz a két új készülék.

Ha kíváncsi vagy korábbi Note 5 és S6 Edge Plus cikkeinkre, akkor kattintsatok IDE.

Ha pedig élőben szeretnétek követni az eseményt magyar idő szerint 17.00-tól, akkor katt a lenti linkre:

http://www.samsung.com/hu/galaxy/unpacked/

Event-Reminder_FacebookForrás: SamMobile

 

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.