Úgy látszik nem csak a 4-6 incheseké a világ…a Samsung legalább is mindenkire gondol. Egy hónappal ezelőtt járt a GFXBench oldalán a Galaxy Folder 2, mely tulajdonképpen egy kihajthatós, fizikai billentyűzettel ellátott okostelefon. Nevéből adódik, hogy ez nem az első modell, ahhoz képest jobb hardvert kapott a készülék.

A Folder 2 3.8 inches 480 x 800 pixel felbontású kijelzőt kapott, a motorház alatt pedig egy Snapdragon 425 chipset teljesít szolgálatot. Ez a rendszerchip 4 magos, magonként 1.4 GHz-es órajellel, amihez társul egy Adreno 308-as grafikus gyorsító, illetve 2 GB RAM memória. A készülék belső tárhelye 16 GB, mely microSD kártyával tovább bővíthető, akár 200 GB-ig.

Samsung-galaxy-folder-2- Samsung-galaxy-folder-2-2

A hátlapra 8 megapixeles, az előlapra pedig 5 megapixeles kamera került, az akkumulátor 2000 mAh kapacitású lesz és két SIM kártyát is fog tudni kezelni.

Samsung-galaxy-folder-2-3 Samsung-galaxy-folder-2-4

A kinyitható okostelefon ára körülbelül 250$ lehet, ami minden járulék nélkül 70.000 Ft-nak felel meg. Arról nincs hír, hogy mely országokban értékesíti majd a Samsung ezt a készüléket. Hazánkban az LG Wine Smart volt kapható szolgáltatónál is, úgyhogy nem ez lenne az első ilyen készülék, ami kapható lenne nálunk, bár mivel az elődmodell sem volt itthon kapható, ezért ehhez se fűzzünk túl sok reményt.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.