A Samsung bemutatta új készülékét Kínában, a Galaxy C9 Pro-t. Ez a készülék nem csúcsmodellnek készült, viszont egy dologban magára hívja a figyelmet.

samsung-galaxy-c9-pro-3

A készülék kijelzője 6 inches és 1920 x 1080 pixel felbontású. A rendszerchip egy 8 magos Snapdragon 653-as SoC, amiben egy Adreno 510-es GPU is megtalálható. És itt jön az érdekesség, ugyanis a Galaxy C9 Pro-ban 6 GB RAM található, ami ugyan nem újdonság, viszont a Samsungnál ez az első okostelefon ekkora méretű operatív memóriával.

samsung-galaxy-c9-proA C9 Pro fém házat kapott, az egyébként 64 GB-os tárhely pedig bővíthető microSD-vel. Mindkét oldalon 16 megapixeles f/1.9-es rekeszértékű kamerákat találunk, az akku pedig 4.000 mAh kapacitású, ami ennél a 6 inches phabletnél egy átlagos napi működést fog eredményezni.

samsung-galaxy-c9-pro-2Mit tud még? A kijelző alatti gomb egyben ujjlenyomatszenzor is, sztereó hangszórókkal bír, USB Type-C csatlakozó van az alján, dualSIM-es, támogatja a Samsung Pay-t és Android 6.0.1 Marshmallow rendszerrel érkezik a Samsung TouchWiz felületével.

samsung-galaxy-c9-pro-4A Samsung Galaxy C9 Pro Gold és Rose Gold színekben érkezik és kb. 470$-ba fog kerülni, ami mindenféle járulék nélkül kb. 130.000 Ft-nak felel meg. Sok reményt ne fűzzünk ahhoz, hogy hazánkban is elérhető lesz a készülék, nem valószínű..

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.