Ha idei Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8, A9 vagy A9 Pro okostelefonod van, akkor talán sikerül most mosolyt csalni az arcodra, ugyanis a SamMobile szerint a Samsung ezekre a készülékekre biztosan kiadja majd a legújabb Android frissítést.

Noha ez remek hír, viszont a kérdés adott: mikor? Nos idén biztosan nem, hisz először a flagship modellekre érkezik az update és néhány szolgáltatófüggő Galaxy A (2016) tulaj még csak pár hónapja kapta meg a Marshmallow frissítést (nem a Samsung hibájából).

Galaxy A3 (2016)
Galaxy A3 (2016)

Remélhetőleg még 2017 első negyedévében lehet majd számítani a frissítésre, viszont első körben azt kell figyelni, hogy mikor kapja meg a Galaxy S7 és S7 edge, hisz csak utána következik a Galaxy A széria. Amint tudunk valami pontosabbat, természetesen jelezzük felétek.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

  1. Hát én nem értem ezt a logikát. Van egy pár olyan régebbi csúcskategóriás telefon (pl. Note 4, S5) amikre nem valószínű, hogy kiadják majd rá a Nougatot. Most ugye, hogy a Note 7 bebukott és a Note 5 hazánkban nehezebben érhető el akkor szerintem a Note 4 megérdemelné a Nougatot.

Comments are closed.