Az iPhone 6 Plus hajlékonysági mizériájának még korán sincs vége – tény, hogy az Apple-nél tényleg létezett a hiba, de mindössze 9 vásárló jelezte ezt a hibát az Apple-nek, mégis hatalmas felfordulás lett belőle. Rengeteg teszt jött ezután, sorra hajlították az okostelefonokat, nem csak az iPhone-okat, rengeteg vicces sztori is kerekedett ebből, ugyanis néhányan megpróbálták a régi Nokia 3310-est is elhajlítani, erről korábban már írtunk.

A Samsung ma kiadott egy videót, amiben megmutatja, hogy a vadiúj Galaxy Note 4 mennyire veszi az akadályt a teszteken és a valós életben is. A tesztek során úgy terhelték a készüléket, mintha egy körülbelül 100 kg-os személy ülne rá. Természetesen a készülék mindegyik teszten elhajlott, de belső sérülésnek nincs nyoma, mondta a Samsung. A gyártó szerint a Note 4 strapabíróságának titka a fém keretben és a magnézium brekettben rejlik, valamint a komponensek közötti struktúra, kialakítás is szerepet játszik ebben.

A Samsung nem kommentálta a Note 4 hardveres hibáját, amiről szintén írtunk korábban…A Galaxy Note 4 szeptember végén már megjelent Dél-Koreában, és 140 további piacon is megjelenik még október végéig.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.