Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung dizájnerei bevadultak, és a telefonok, valamint a tabletek után egy notebookon is kipróbálják a Samsung Galaxy Note 3-mal érkezett bőrhatású hátlapot.
Menjünk vissza az időben 2012 októberéig. Az akkor még kérdéses Chrome OS platform úttörője, az első ARM- alapú Chromebook bemutatkozott. A Samsung gyártotta. Kicsi volt, könnyű volt, és megfelelt a Chrome OS elvárásainak. Telt- múlt az idő, megjelentek a csomagolt alkalmazások, és a pici Exynos 5 processzor már egyre döcögősen bírta a munkát- egészen idáig. A Samsung gondolt egyet, és felújítja a processzort- ezzel együtt a Samsung Series 3 Chromebookot is. Az új készülék neve valószínűleg Samsung Chromebook 2 lesz, a formája nagyon fog hasonlítani az Ativ Book 9 termékcsaládra, de a megjelenését a Galaxy Note 3-tól örökli majd. Két változatban fogják piacra dobni a készüléket- a 11,6″-es modell 299 dollár lesz, viszont lesz egy 13,3″-es variáns is, amiért már 399 dollárt fognak elkérni. A magyarországi megjelenés továbbra is kérdéses, de már nagyobb a valószínűsége, mint két évvel ezelőtt.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.