Mióta a Microsoft felvásárolta a Nokia mobilrészlegét, nem láttunk új Nokia jelzésű mobiltelefont, azonban ez hamarosan változni fog.

A híres neves vállalat androidos készülékekkel áll be a tornasorba és ezek közül az egyik a Nokia P1 lehet. A készüléket az InFocus/Sharp mérnökei fejlesztették – plusz infó, hogy a Foxconn korábban felvásárolta a Sharp-ot, így minden érthető, hisz a Foxconn megállapodást kötött a Nokiával a márkanév felhasználását illetően, így tulajdonképpen nem a Nokia fejleszti és gyártja a készüléket, hanem a Foxconn.

nokia-p1A Nokia P1-ről megjelent egy sajtókép, melyen két színben látható a készülék. A kép alapján a P1 vízálló is lesz, de kezeljük helyén a dolgot, hisz mindössze ez a kép van, ami rendelkezésünkre áll az első androidos Nokia készülékről. Semmilyen specifikációs adat nincs, mindössze a kép.

A Microsoft-tal történt megállapodás keretében a Nokia 2016 harmadik negyedévéig nem adhat ki új, Nokia márkás készüléket. Kitaláljátok melyik negyedévben vagyunk?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Lassan jühetne egy zsíros csekk amit thai travikra költhetnék…Nem kellen egy egy átvenni leellenőrízetlen híreket.

 2. Persze, mert nekünk is csak úgy küldözgetik a csekkeket 🙂 😉 Annyi van, hogy nem győzzük elkölteni.

 3. majd ha megy a tech újságírás és nem csak egy szolgai hírmásoló megkésett infozó „szájt” lesztek.Vegyetek fel küldjetek ki kínába szállítom a friss hiteles híreket 😀

 4. Persze:) Akkor nem kell minket látogatni el lehet menni nyugodtan:) Senki se kötelez, hogy olvass minket. Vagy igen…? Más oldalak mit csinálnak? Nőj már fel másolgató:)

 5. Akkor és azt olvasok amikor akarok,Hszed alapján te nemhogy újságírói végzettséggel nem rendelkezel de vélhetően az általánost is pozicióban lévő kapcsolattal végezted el ha egyáltalán.totálisan tévúton jársz ha a maréknyi olvasóid kritikáíra is olcsó stilusban szánnivalóan reagálsz…Segítseg lelki tréningben?.Látom el kellene az oldalnál.Meg netikett egyébb apróságok…..Én megígérem,hogy felnövők ha te bocsánatot kérsz a minősíthetetlen büfikéd miatt!:hol lehet megnézni az oldalatok miből és?Van éves NYILVÁNOS beszámolótok?

 6. Hello! Ha ennyi mennyiségű és ilyen hangvételű „olvasói kritikát” írsz, akkor elképzelhető, hogy besokall az ember. Légyszíves ne savazd Zolát. Amit mi posztolunk, elárulom a HVG-n 2 napra rá kerül ki, így már nem is annyira megkésett a dolog.

  Szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikákat de az ilyen savazókat nem igazán. És ezt itt zárjuk le. Ha te jobban, másként csinálnád, akkor várom a saját oldalad címét

 7. Messze vagy te még attól, hogy tanácsot fogadjak el tőled. Nagyon messze, ha tetszik a büfikém ha nem. De gondolom minden oldalon ugyanezt csinálod. Válják egészségedre.

 8. Közelebb vagy ezek szerint anyu pénzestárcájához meg a pártkasszához ,hogy ilyen bátran nyilatkozol.Szerncsére nem avagy annyira fontos,hogy a te értékeid bármennyire számítsanak. Viszont ismét …hol lehet megnézni miből csináljátok a szorgalmas ctrl c ctrl v-t

 9. Ki zaklatta zolát?-Ő szólított meg és okoskodott holott nem kérdezte senki ..Én biztosa nem…A te hszed ellenben értéket tartalmaz amellyel együtt tudok élni és érthető is.Köszönöm .Én azért nem índítok oldalt mert itt vagytok ti és még 100 másik aki semmi mász nem csinál csak szolgaian másol és ebből próbál heréskedni.Majd ha ezen túllépő cuccot tudok készíteni jövök nyugi.Addig is nem ment fel titeket a fenti kritikám alól.A nulla önnálló tartalom nagyon szomorú…HA zolácska meg egy mimnoza aki magát sem tudja megvédeni el elehte menni kommenteken túlmutatva akkor ne engedjétek a frontvonalba.Csak nevetni fognak rajta……Azt érdemli ugyanis a drága kicsikém!

 10. Szerencsére ide se fogsz többet kommentelni, ügyesen behúztad a politikát, csak tudnám hogyan.. De taps azért jár.

 11. Azért nem indítasz oldalt, mert te se tudnál jobbat csinálni. Ha nem vetted volna észre mindenki külföldi portálok által közzétett cikkeket fordít. Minden oldalon ilyen szorgalmas vagy? Azért úgy kíváncsi lennék, hogy civilben mivel is foglalkozol, illetve hogy mi is a valódi neved, csakhogy én is tudjalak téged támadni ilyenekkel.
  Meg egyébként ha 100 másik oldal ugyanezt csinálja, akkor mégis kit tartasz valódi Tech újságírónak?

 12. lacika te elvégeztél egy dili doki egyetemet is.?Dr vagy? .Vagy szedsz valamit azért haluzol.Leírtama nem akarok ujabb alacsony szinvonalú önnálló tartalom nélküli copy oldalt mint a tiétek ami csak szolgai megkésett hírmásolásra képes::D:D Hogy jön ide máshol és civiben mit csinálok?Valodi tech újságíronak azt tartom aki képes önálló tartalmat gyártani .Nálatok sajnos még a tesztek is baz nagy R betűk….Semmi objektívitás csak amit elvár a készülék gyártója…

Comments are closed.