A Sony az idei berlini IFA-n két új mobilt készül bemutatni. Az egyik az Xperia XZ1, a másik pedig ennek kisebbik változata, az XZ1 Compact. Anno az Xperia X termékcsalád bemutatója mindenkit meglepetésként ért, most viszont már szinte mindent lehet tudni az érkező készülékekről.

Mindkettőről vannak képek, azonban ez a bejegyzés inkább az Xperia XZ1 Compactról szól. A képeken látható, hogy a dizájnbeli dolgok nagy részét az Xperia X Compacttól örökölte, illetve hasonlít az XZ1-hez is, amiről szintén kerültek fel képek.

Specifikációk terén az XZ1 Compactban is Snapdragon 835 processzor duruzsol majd 4 GB RAM társaságában, az akku pedig 2800 mAs-s lesz. Még mielőtt vérszemet kapnánk az akku méretétől, a hírek szerint 4,6 hüvelykes HD kijelzőt fog kapni, aminek ez a kapacitás bőven jó, plusz az energiahatékony processzor is segíti, hogy minél tovább bírja. Bár a másik oldala, hogy van egy csúcsprocesszor a telefonban és egy 720p felbontású kijelző, ami eléggé megbillegteti a mérleget.

(A lenti képeken az XZ1 látható)

Én hiszek a képeknek, nem tűnik fantáziarajznak, dizájnban nagyjából erre lehet számítani, a többi pedig az IFA-n kiderül, pontosan augusztus 31-én.

Hirdetés
FORRÁSRoland Quandt
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.