Hirdetés

Április 29-én elstartolt a Samsung Magyarország saját, hivatalos webshopja, amin keresztül közvetlenül a forgalmazótól vásárolhatók meg a Samsung termékei, ez olyan mintha más márkák esetében a oneplus.com-ról vagy az apple.hu-ról vásárolnál.

A saját üzemeltetésű webshop tehát a márka weboldalába került beépítésre, tehát ugyanúgy a samsung.com/hu oldalon lehet elérni, viszont a terméklap megtekintése után vásárlásra is van lehetőség.

Az indulás alkalmából a Samsung akciókkal is készül, május 9-ig 100.000 Ft fölötti vásárlás esetén automatikusan 10% kedvezmény jár a kosár teljes értékéből, illetve aki ezidő alatt vásárol és számláját feltölti a Samsung Members alkalmazásba, egy sorsoláson is részt vehet, ahol Lifestyle tévét, hangprojektort vagy háztartási gépet is lehet nyerni.

A Samsung webáruházában vásárolt termékekre ugyanazon garanciális feltételek vonatkoznak, mintha hivatalos gyártói partnertől vásárolja az ember, azt viszont érdemes megnézni, hogy hol az olcsóbb, a partnereknél vagy itt a webshopban. 

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.