Hirdetés

Magyarországon május 20-án indul a Honor MagicBook 15 értékesítése, aminek minden esélye megvan arra, hogy hazánkban is népszerű legyen: fém készülékházzal rendelkezik, Ryzen 5 processzor dolgozik benne és 219.990 Ft-ba fog kerülni.

A laptop sok érdekességet örökölt a Huawei laptop vonalától, például megkapta a OneHop funkciót, ami itt a Magic-Link 2.0 nevet kapta, ennek köszönhetően egy érintéssel átvihetők az adatok a kompatibilis Huawei / Honor okostelefonokról a laptopra, illetve a gépen láthatod a mobil kijelzőjét és onnan vezérelheted. Egy másik érdekesség, hogy a webkamera nem a kijelző fölött van, hanem a billentyűzetbe rejtették el.

A masina egy 15,6 hüvelykes, FHD felbontású kijelzőt kapott viszonylag vékony kávákkal, a teljesítményről pedig az AMD Ryzen 5 3500U típusú processzora gondoskodik. A grafikus feladatokat egy Radeon Vega 8 GPU végzi, RAM-ból 8 GB-ot kapunk (DDR4), a tárhely pedig 256 GB NVMe SSD.

A portfelhozatalt nem vitték túlzásba, de így is elég korrekt, a bal oldali USB-C-n keresztül maximum 65W-tal lehet tölteni az amúgy 42Wh-s akkumulátort, ezenkívül van egy USB 3.0 és egy HDMI csatlakozó a bal oldalon, a jobb oldalra pedig egy USB 2.0 és egy kombojack került.

Már én is megkezdtem az ismerkedést az új Honor MagicBook 15-tel és első pillantásra nagyon korrekt laptopnak tűnik, gyengepontként a háttérvilágítás nélküli, amerikai kiosztású billentyűzetet említeném meg. Akinek ez nem gond, annak már most tudom ajánlani.

A vásárló a laptop mellé Windows 10 Home operációs rendszert és 1 hónap Microsoft 365 otthoni verzió próbaelőfizetést kap.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.