A dél-koreai gyártó egész jól rejtegette terveit az új csúcskészülékről, egészen mostanáig. A hivatalos bemutató előtt 2-3 órával jelent meg az interneten rengeteg kép az S5-ről, feltételezhetően belsős problémák miatt. Mindenesetre nem lennék annak a helyében aki véletlen (vagy sokkal inkább szándékosan) közzé tette az alábbi képeket.

De térjünk is át magára a telefonra. Én már az S4 dizájnjától sem voltam elájulva, de számomra ez kritikán alulinak bizonyul. Nem tetszik. Csak hasonlítsuk össze ezt az S5-öt, például egy Sony Xperia Z2-vel. Szerintem még az elvakult Sony fanok is látják a különbséget. Abból a szempontból viszont örülök, hogy ezzel a dizájnnal egy fogadást nyertem, amit még októberben kötöttem kollégáimmal és barátaimmal azzal kapcsolatban hogy az S5 nagyon fog hasonlítani a Note 3-ra. Igazam lett, nézzétek meg a képeket:

s51 s52

s53 s54 s55 s56 s57 s58 s59 s510 s511 s512 s513 s514 s515 s516

A képeken jól látszik, hogy új verziós TouchWiz-t kapunk, és ujjlenyomatolvasót.

-Techbook Rövidhírek-

forrás: Tech2.hu

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.