A Samsung kiadott egy infografikát, amely részletezi a Samsung Experience 9.0 felület funkcióit. Az új szoftver Android 8.0 Oreón alapul, számos új és továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik, többek között kapunk majd kényelmesebb billentyűzetfelületet is, ahol például személyre szabhatjuk az emoji eszköztárat, valamint a matricákat is, de akár a billentyűzet színét is változtathatjuk.

A továbbiakban láthatjátok a Samsung által kiadott képeket (kattints az egyikre a nagyobb méretért, utána nyilakkal vagy lapozással tudsz haladni):

A keresésre is figyelmet fordított a Samsung, az új szoftverben még gyorsabb lesz például a Google Play Áruház, az eredmények gyorsabban felbukkannak keresés során. A Color Lens nevű funkció lehetővé teszi a színszűrők megjelenítését a képernyőn, ezáltal kímélve a szemünket, annak érdekében, hogy hosszabb ideig is tudjunk böngészni akár éjszaka is. A Samsung számos színszűrő opciót kínál, a kéktől a ciánig, vagy éppen a magentától a narancsig. Érdemes említést tenni a Dual Messenger funkcióról is, amivel két külön fiókot is használhatunk egyszerre egy készüléken (ez már a Samsung Experience 8.5-ben is megtalálható).

Egy kicsit még várni kell a Galaxy S8 Oreo frissítésre

Az új felület az Android 8.0 Oreo alaprendszerrel fog érkezni a szerencsés modellekre.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: