Mostmár nem csak pizzát, műszaki cikkeket rendelhetünk a neten, hanem profi takarítót is hívhatunk egy kattintással. A Rendi alig fél éve indította el online takarítás közvetítő szolgáltatását. A szolgáltatást havonta közel ezren használják.

A Rendi nemrég egy online kérdőívben mérte fel a takarítási szokásokat. A válaszadók kétharmada (67%) azt válaszolta, hogy több, mint két órát vesz igénybe a lakása kitakarítása.
A kérdőívből az is kiderült, hogy a kitöltők kevesebb, mint egy hatoda (15%) szeret takarítani, míg több mint kétharmaduk (39%) nem.

„Éppen ezért, főként Budapesten és a nagyobb városokban, már hazánkban is egyre többen bíznak meg bejárónőt, hivatásos takarítót a lakás rendbetételével” – hívta fel a figyelmet Udvardy Szabolcs, a Rendi marketing vezetője. Ezzel párhuzamosan nő az online takarítás közvetítés népszerűsége is, a startupként induló cég néhány hónap alatt megsokszorozta ügyfelei számát, és jelenleg havi szinten már közel ezer megrendelést teljesít.

A Rendi arra is rákérdezett a felmérésben, hogy mivel töltenék a szabadidőt, ha otthonuk takarítását profik végeznék. A kitöltők több mint harmada (38%) a pihenést választotta első sorban, majd követte a családi időtöltés, a munka pedig a harmadik helyen állt.

1054181-146674227A legkevésbé kedvelt takarítási tevékenység az ablaktisztítás a felmérést szerint. A rendrakást a válaszadók közel kétharmada (61%) szívesen végzi.
Tisztítószerekre a kitöltők 84%-a kevesebb, mint 5000 forintot költ havonta.

„Tőlünk nyugatra óriási sikere van a különböző háztartási munkák, köztük a takarítás online közvetítésének. Ezen felbuzdulva hoztuk létre a Rendit tavaly ősszel, aminek a népszerűsége egyelőre nem hogy beváltotta, de túl is szárnyalta a várakozásainkat. Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben elérhető a szolgáltatásunk jelenleg, és néhány hónap alatt sikerült már közel ezres havi megrendelés számot elérnünk. Még idén ősszel Lengyelországban is elindítjuk tevékenységünket, hiszen az online takarítás közvetítés nemcsak Magyarországon, de régiós szinten is hiánypótló szolgáltatás” – fogalmazott Udvardy Szabolcs, a Rendi marketing vezetője.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: