A Samsung pár napja mutatta be az 5G-s Samsung Galaxy S10 prototípusát. A renderképek alapján hasonlít az S9-re, nincs notch, viszont az előlapi kameralencsék a kijelző jobb felső sarkában kaphatnak helyet.

Az kijelző jobb felső sarkában tehát egy vízszintesen elhelyezkedő dupla előlapi kamerát figyelhetünk meg, hátul pedig egy tripla egység lapul, szintén vízszintes elrendezésben.

A mobil egy 6,4 hüvelykes, ívelt Super AMOLED kijelzővel bír, az ujjlenyomat-olvasó vélhetően a kijelzőbe integrálva kap helyet. A telefon mérete 157,5 x 75,0 x 7,8 mm, a 3,5 mm-es jack-csatlakozó, az USB-C és a hangszóró továbbra is a szokott helyen lesznek. A Weibón megjelent egy unboxing videó is, a következő képek abból származnak.

Az árazása körülbelül 1000 dollárra (~275.000 Ft) tehető, de pontos árakról nincsenek információk. A Galaxy S10 és S10+ megjelenése jövő év elejére datálható.

 

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: