Hirdetés

Emlékeztek? Nem olyan rég kiszivárgott néhány kép egy új Xperia prototípusról, melynek formavilága eltért a megszokottól és melyet a gyártó vélhetően szeptember 1-jén fog bemutatni.

Ezt a készüléket Xperia XR néven vagy F8331 kódnéven ismerhetjük. Most újabb képek szivárogtak ki @onleaks jóvoltából, mely képeken teljesen úgy néz ki a készülék, mint a már korábban látott fotókon.

xperia-xr-4 xperia-xr-3

Noha látható, hogy újradolgozott dizájnról van szó, az oldalsó bekapcsoló gomb / ujjlenyomatszenzor kombó megmaradt, mint ahogy az az Xperia Z5 és Xperia X készülékeknél is van. Ami nagy különbség, az a dupla LED villanó, illetve az USB Type-C csatlakozó.

xperia-xr xperia-xr-5 xperia-xr-2

A CAD rajzok pontos méretekkel is szolgálnak, így az „Xperia XR” 146.4 x 71.9 x 8.1 milliméter. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit mutat be a Sony idén szeptember 1-jén. Mi ott lesezünk, így elsőkézből értesülhettek majd az újdonságról.

Hirdetés
FORRÁSTwitter
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.