Hirdetés

Még júniusban rántotta le a leplet az orosz Yota Devices a régóta várt YotaPhone 3-ról, ám a 350 dolláros áron felül sokat nem tudtunk meg a termékről. Az persze mindig biztosra volt vehető, hogy az előlapi kijelző mellé hátul egy e-ink képernyő is jár majd, hiszen az elődök is ebben a szellemben készültek.

A mobil speicifkációját nem firtatta a vállalat, a boltokba kerülés még jóval későbbra várható, ám most néhány adat azért végre (nem hivatalosan) napvilágot látott. Elöl egy 5,5 hüvelykes, Full HD AMOLED panelra számíthatunk majd, amit egy Snapdragon 625-ös lapka hajt meg. Belül 4 GB RAM és 64 GB-os adattároló lesz.

A YotaPhone 3 elvileg 12 megapixeles hátlapi és 13 megapixeles előlapi kamerát kap, a 3200 mAh-s akkumulátort pedig USB Type-C porton keresztül lehet tölteni. A 350 dolláros ár 450-re ugrik, ha valaki a 128 GB-os modellre feni a fogát, persze ehhez Kínába és Oroszországba kell elutazni, hiszen ott lesz először kapható a telefon.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt