Korábban már írtunk arról, hogy a Galaxy S9 várhatóan slow-mo, tehát lassított videók felvételére is képes lesz, és úgy tűnik, hogy tényleg megkapja ezt a funkciót. Azonban nem csak szuperlassításra lesz képes, több hasznos újdonsággal renelkezhet még, amelyeket a Samsung Mobile Korea videókban mutat be.

Az első kisfilmben az utolsó másodpercek a fontosak, amikor hirtelen nagyon belassul a felvétel, ez vélhetően a slow-mo kamerafunkcióra utal, a pletykák szerint ez a Galaxy S9 egyik fő újdonsága lesz.

https://youtu.be/JRncyWWBbQY

A második videóban a hangsúly a fényviszonyokra kerül. A felvételt sötétben rögzítették, megjelenik a 9-es szám, majd a kép egyszer csak kivilágosodik. Ez arra utal, hogy a telefon f/1.5 rekeszértékű lencsével bírhat, amely tökéletesen igazodik a rossz fényviszonyokhoz is.

https://youtu.be/GFNwvbgJUlE

Végül a harmadik videóban a 3D emojikat láthatjuk, amely kicsit hasonlíthat az Apple újdonságára, az Animojira. Nos, ezek ugyan nem hivatalos reklámvideók, azonban a szóbeszédek igencsak arra utalnak, hogy ezek a funkciók szerepelni fognak a következő Galaxy S készülékekben, amiket a vállalat vélhetően az MWC-n leplez le a hónap végén, mi már nagyon várjuk.

https://youtu.be/GthDneoSuSI

Nektek tetszenének ezek az újdonságok a Galaxy S9-ben?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hàt ez remek 😂😂😂A 3 éves oneplus x em tud slow-mo videóba felvenni!!!!!Gratulàlok!Mindezt 300 ezer fölött😁😁😁😁

Comments are closed.