Hirdetés

A Xiaomi ma jelentette be, hogy október 28-án leplezik le a Redmi Note 11 szériát, kb. fél évvel az előd piacra dobása után.

A cég egy pár poszterrel örvendeztetett meg minket a Weibo profilján, amelyek sok mindent elárulnak. Hatalmas kijelző, tripla kamera, hangerőszabályzó gombok a váz oldalán, 3,5 mm-es Jack csatlakozó és egy JBL hangszóró kapott főszerepet a plakátokon. De persze az iPhone-hoz hasonlító szögletes élek is tetten érhetők.

Igaz, hogy a Redmi csak a következő csütörtökön mutatja be az új szériát, azonban több telefonra is számíthatunk. A cég nem mondta el előre, hogy hány telefonról is lesz szó, de a Note 11 és a Note 11 Pro szinte biztosra mondható.

A Pro valószínűleg egy Dimensity 920 SoC-t kap, 120 Hz-es OLED kijelzőt és egy 5000mAh-s akkumulátot, amit 67 vagy 120W-tal lehet tölteni, ez még nincs megerősítve.

Az alap verzió is 5000 mAh-s akksival fog rendelkezni, de lehet, hogy csak 33W-tal lesz maximum tölthető. A Redmi Note 11-re 120Hz-es LCD kijelzőt és egy Dimensity 810 processzort jeleznek elő a hírek. Két memória kiosztással jelenhet meg:

  • 6/128GB
  • 8/128GB

A Próból lehet számítani egy 8/256 GB-os verzióra is. Bár a bejelentésig még bő egy hét van még hátra, valószínűleg csepegtetni fognak még információkat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena