Az elmúlt hetekben az iPhone 5se mellett legtöbbet az új iPad-ről lehet hallani, pontosabban az iPad Air 3-ról. Néhány napja tervrajzok szivárogtak ki az iPad Air 3-ról, nézzük várhatóan milyen méretekkel rendelkezik majd.
p3
Az engadget közzétett egy tervrajzot, amin jól láthatóak a feltételezett iPad Air 3 paraméterei. A kép szerint az iPad vastagsága 6,15 milliméter, szélessége 169,6 milliméter, valamint a magassága 240 milliméter. Ezek a paraméterek hasonlítanak az iPad Air 2 paramétereihez, azonban az iPad Air 2 0,1 milliméterrel szélesebb és 0,05 miliméterrel vékonyabb.
Továbbá az a hír is felreppent, hogy az új iPad Air támogatni fogja az Apple Pencilt, ahogy jelenleg csak az iPad Pro támogatja.
Emellett még arra is számíthatunk, hogy az új iPad Air hátlapi kamerája alatt egy vaku is segítségünkre lesz majd a képek készítésénél, ahogy egyébként ez a tervrajzon is látszik. Ez nagy áttörés lenne az iPad-nél, hiszen ez lenne az első iPad, ami vakuval rendelkezne.
Ezek még csak feltételezések, de hamarosan minden kiderül. Az iPad Air 3 mellett az Apple Watch újabb verziója, valamint a 4 hüvelykes iPhone 5se is érkezhet tavasszal.

forrás: PHONEARENA

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: