A Sony sem jött üres kézzel az idei MWC-re, de a zászlóshajó Sony Xperia Z4 bemutatása elmaradt. Ez nem volt nagy újdonság, mivel a korábban megjelent pletyka szerint valamikor a nyár folyamán várható a bejelentés.

Egy korábbi hír már beszámolt az Xperia Z4 várható specifikációjáról, melyben egy Snapdragon 810 processzor alkotja majd a készülék agyát. Azonban egy híres szivárogtató Ricciolo szerint a Sony-nak igencsak meggyűlik a baja az új processzorral, melynek legnagyobb gondja a nagy mértékű melegedés. Jelenleg a Sony most olyan megoldásokat keres a problémára, amellyel megtudná tartani a készülék méretit, tehát ne kelljen átszabni az állítólag elég karcsú készüléket.

z4-810

Ugyan már bemutatott a Sony egy ilyen processzorral ellátott táblagépet az MWC-n, név szerint a Sony Xperia Z4 Tablet-et amely egyébként a világ legvékonyabb táblagépe. De itt sokkal nagyobb a felület amelyen a készülék le tudja adni a hőt, nem úgy, mint egy kompaktabb méretű okostelefon esetében. Mindenesetre szorítunk a Sonynak, hogy a hibát mielőbb el tudja hárítani.

Hirdetés
FORRÁSphonearena
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...