Szinte már a célegyeneseben vagyunk, kevesebb mint két hét múlva ugyanis bemutatkozik a Samsung Galaxy S9 és az S9+. A legnagyobb attrakció a kamera lesz, amiből a nagyobbik tesó hátlapjára kettő is kerül, de mindkét telefon tudni fogja a 480 fps-es lassított felvételeket, méghozzá nem kizárt, hogy Full HD felbontásban. Ehhez pedig irtózatos hardveres erő kell, amit úgy tűnik, az Exynos 9810 lazán képes lesz nyújtani. A Qualcomm pedig elkezdheti felkötni a gatyáját. Megint.

Lefuttatták ugyanis az első szintetikus teszteket a Samsung Galaxy S9-en, a Geekbench 4 által listázott SM-G960F pedig olyan eredményt gurított, aminek láttán a Qualcommnál is vakarhatják a fejüket. Egymagos teljesítményben 3648 pontot, többmagosban pedig 8894 pontot gurított az Exynos 9810, szemben a Snapdragon 845 korábban mért 2378/8132 pontjával. Természetesen még minden változhat a hivatalos megjelenésig, de azért tény, elég komoly előrelépést ígér a Samsung saját megoldása.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSPhoneArena
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt
Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.
  • Dio

    És az új Kirin proci mit tud?