2016 nyarán a Lenovo tulajdonában lévő Motorola bemutatta a Moto Z termékcsaládot, melyek legnagyobb érdekessége a széleskörű Moto Mod támogatottság. Lassan eljön az egy éves forduló és jönnek a pletykák a készülék új generációját illetően.

Evan Blass az egyik legnagyobb hitelesnek tartott szivárogtató, neki köszönhetjük a mostanit is, az @evleaks által posztolt képen látható a készülék neve, ami Moto Z2 lesz (elvileg).

Ez még csak merőben feltételezés, de ha megnézitek a számot a logóban, a „Z” felső indexében van, ami ugyebár a négyzetre emelést jelenti. Az Android Authority szerint az új mobilt helyesen nem Moto Z2-nek, hanem Moto Z Squared-nek fogják nevezni.

Mint a legtöbb 2017-es flagship modellben, ebben is Snapdragon 835 processzor várható, illetve gigabites LTE-re lesz majd képes. Az MWC-s sajtótájékoztatón megmutatták a Gamepad Moto Modot, amibe bele tudjuk rakni a telefont és úgy könnyebb, jobb lesz a játékélmény, sőt az is elképzelhető, hogy a képen magát a Moto Z2-t láthatjuk.

Az új flagship megjelenése már csak néhány hónapra van (ha követik az egy éves frissítési ciklust).

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.