Nemrég bemutatkozott egy olcsó, dupla hátlapi kamerával felszerelt mobil, az OUKITEL U20 Plus. A készüléknél a kamerára fókuszáltak, ezért a többi “belsőség” nem mondható annyira csúcsnak.

oukitel-u20-plus-1A készüléknek 5.5 inches FullHD felbontású kijelzője van, melybe az IPS panelt a Sharp szállította. Fölötte van egy 5 megapixeles kamera, melynek képei 8 megapixelesre interpolálhatók. A hátlapra került egy ujjlenyomatszenzor, illetve a két kamera, melyből az egyik egy Sony IMX135-re alapuló 13 MP-es kamera, a másodlagos pedig 0.3 MP felbontású, mely csak arra szolgál, hogy adatokat gyűjtsön a környezetről, mint például távolság, mélység, fényadatok. Ennek segítségével utólag lehet állítani a mélységérzékelést, szép bokeh effektet tudunk rárakni a képekre.

oukitel-u20-plus-2A teljesítményről egy 4 magos MediaTeK MT6737T chipset került, ami magonként 1.5 GHz-en működik. Hozzá jár 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely, ami 128 GB-ig bővíthető. Az akkumulátor 3.300 mAh kapacitású, a rendszer pedig Android 6.0 Marshmallow egyéni felülettel.

A készülék 119.99$-ba kerül, ami átszámolva (ÁFA-val és vámköltséggel együtt) kb. 45.500 Ft-nak felel meg. A készülék DualSIM-es és támogatja a hazai B20-as frekvenciasávot. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints IDE, ami továbbít a GearBest-re.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.