Hirdetés

A Samsung és a TikTok összefogott, hogy közösen megalkossanak egy új zenekészítési lehetőséget a TikTokra, ez lett a StemDrop.

A StemDrop segítségével még több lehetősége lesz a platform felhasználóinak saját zene, mix készítésére, amit aztán meg is oszthatnak követőikkel.

Összeállt a Samsung és a TikTok, érkezik a StemDrop

Simon Cowell a vállalat kreatív igazgatója, és a Syco Entertainment valamint a Universal Music Group is részt vesz a projektben. Ennek megvalósításához a zenéket külön részekre bontják, mint az ének, a dob és a basszusgitár, a TikTok pedig hozzáad egy StemDrop Mixert, amivel ezek tetszés szerint keverhetők illetve masterelhetők.

A StepDrop heti rendszerességgel kiemeli majd a feltörekvő zenészek tartalmait, hogy eljuttassa őket a szélesebb közönséghez. Max Martin, Savan Kotecha és Ali Payami zeneművészek együtt dolgoznak egy új dalon, amelyet kizárólag a TikTokon osztanak meg egy StemDrop számként. Amint elérhetővé válik, a felhasználók újrakeverhetik a számot, és feltölthetik saját feldolgozásaikat.

A StemDrop október 26-án érkezik.

Ti mit gondoltok a a StemDropról?

A kiemelt kép forrása: Samsung

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.