A Nokia 7 egyelőre csak Kínában érhető el, tulajdonságait tekintve viszont nem sokban tér el a nemrég bemutatott Nokia 6 (2018)-tól. Kicsit kisebb képátló, más kamera, de azonos rendszerchip és ugyanakkora akkumulátor jellemzi.

Ha tartja a tavalyi ütemet a HMD Global, akkor láthatunk új készülékeket az idei MWC-n, de azt nem tudjuk, hogy hány mobilról is lesz szó. Nemrég megjelent a Geekbench adatbázisában egy “Nokia 7 plus” névre hallgató modell, ami a teszt alapján Snapdragon 660 processzort rejt magában (Nokia 7 – SD630).

Az is látható, hogy a készülék Android 8.0.0 Oreo operációs rendszert futtat, tehát ha megjelenik a telefon, akkor nem kell a felhasználóknak frissítésre várni. A Geekbench RAM-ból 4 GB-ot mutat, de más információ nincsen.

Az továbbra is tisztázatlan, hogy a Nokia 7 kijut-e Kínából vagy esetleg ezt az erősebb variánst hozzák el a globális piacra. Az MWC-n már okosabbak leszünk.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.