Hirdetés

Az ASUS VivoBook modellek itthon is népszerűek, hiszen rengeteg konfigurációban érhetőek el és szinte minden árszegmenst lefednek. A nemrég bemutatott VivoBook Pro modellekel már a fiatal tartalomkészítőket is megcélozta a gyártó, tegnap azonban egy újabb szegmens felé nyitják meg az OLED világát.

Bemutatkozott a VivoBook 13 Slate OLED, egy 13,3 hüvelykes, OLED kijelzős táblagép, amihez a csomagban mindent megkapunk ahhoz, hogy bármikor egy komplett laptoppá alakítsuk. A 13,3 hüvelykes, Full HD, Dolby Vision OLED panel mellé négy Dolby Atmos hangszóró társul annak érdekében, hogy a tartalomfogyasztás élményét a legmagasabb szintre emelje. A hardver nem túl acélos, hiszen egy négymagos, Intel Pentium Silver N6000 processzor és 4/8 GB RAM hajtja majd a gépet, de a cél itt inkább egy általános feladatokra és social média tartalmak fogyasztására gyártott, szuper kijelzős gép megalkotása volt.

A VivoBook 13 Slate OLED 50Wh-s akkumulátora USB-C csatlakozón keresztül tölthető, a csomagban pedig megtalálható lesz majd a magyar nyelvű, lecsatolható billentyűzet, az ASUS Pen 2.0 stylus, illetve az állványként is funkcionáló védőtok. Az újdonság 2022 elején érkezik a magyar piacra Windows 11 operációs rendszerrel.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt