Úgy tűnik, már nem kell sokat várni az új MacBook Pro modellekre. A hírek szerint október végére várhatók az új modellek. No de milyen is lesz valószínűleg az új MacBook Pro?

Az új modellekben AMD grafikus chip található majd. A nyáron olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint egy OLED panel lesz majd a billentyűzetgombok felett, amely felváltja a funkcióbillentyűket, erről mi is írtunk korábban. Továbbá az új modellen egy ujjlenyomat-olvasó is található majd a gyorsabb feloldás érdekében.

Képforrás: Cult of Mac

Az Apple az utóbbi években nem tett nagy változtatásokat a MacBook Pro-nál, kivéve a Force Touch funkciót a trackpadben. Az októberi frissítés valószínű tartalmaz majd újdonságokat, ahogy azt tette legutóbb a 12 colos MacBooknál.
A cég már dolgozik a macOS 10.12.1 operációs rendszeren, amely támogatja az új hardvert, többek között az OLED panelt. Várhatóan jövőhéten érkezhet ennek az operációs rendszernek az első fejlesztői beta verziója.

 

Hirdetés
FORRÁSCult of Mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: