Igen, nagyon is jól olvastad. Ha hardcore KFC rajongó vagy, akkor itt a neked való telefon! Kínában ugyanis megjelent egy KFC brandet viselő, egyébként Huawei által gyártott okostelefon, ez alapvetően egy rebrandelt Huawei Enjoy 7 Plus, a megjelenés apropója pedig nagyon egyszerű, 30 éve működik a KFC Kínában.

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkező KFC okostelefont egy Snapdragon 425-ös processzor hajtja 3 GB RAM kíséretében, a tárhely 32 GB lett, amit pedig lehet microSD-vel is bővíteni. A hátlapra került egy ujjlenyomat-olvasó is, alatta pedig a Sanders ezredes arcát láthatjuk. Az üzemidőről egy 3020 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A KFC okostelefonja egy brandelt zenelejátszó appot is kapott, ha egy kínai KFC-be bemész, és elindítod az appon a zenét, akkor a videó alapján elvileg a gyorsétterem hangszóróiból fog szólni a muzsika. A Huawei mindössze 5000 darabot gyártott le a KFC telefonból, darabját pedig 1099 yuan (~43.500 Ft) áron vesztegetik .

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.