Hirdetés

A Huawei és a Samsung is készül bemutatni a kör alakú kamerakivágásos mobilját, a Honor is beszáll a történetbe és hamarosan ők is leleplezik Honor View 20-at.

A versenytársak kamerakivágása 6 mm átmérőjű, Kínában viszont már azzal promózzák a View 20-at, hogy ezen a mobilon 4,5 mm lesz a lyuk átmérője. A Honor View 20 hátlapjára várható egy 48 MP-es, Sony IMX586 CMOS szenzorral felszerelt kamera, ami kifejezetten napsütötte jeleneteknél fog jól teljesíteni, sötétben pedig egyesíti a szoftver a pixeleket a még élesebb és gazdagabb végeredmény érdekében.

A telefonban a Huawei legújabb rendszerchipje kap majd helyet, a 7nm-es, dual NPU-val felvértezett Kirin 980, ami a Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro párosban is megtalálható, tehát a Honor mobiljában is számíthatunk jó néhány AI funkcióra.

Ez a fotó a View 20-szal készült

Az extra funkciók listáját bővíti az úgynevezett ‘Link Turbo’, ami szintén egy AI funkció és a 4G / WiFi kapcsolatok közötti észrevétlen váltásra, valamint ezek együttes használatára lesz jó a maximális sebesség elérése érdekében.

A Honor View 20-at egy pillanatra megmutatták egy hongkongi rendezvényen, de hivatalosan Kínában, december 26-án mutatják be, a globális event pedig január 22-én, Párizsban lesz, ahol mi is ott leszünk, szóval várható a videó és a beszámoló az újdonságról.

Hirdetés
FORRÁSEngadget
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.