Nyárindító Okostelefon Akadémiát szervez a Telenor 2016. június 15-én, szerdán a Várkert Bazárban. A rendezvény főszereplői az okoseszközök lesznek. Több előadó is színesíti majd az eseményt, valamint a cég egy nagy bejelentéssel is készül.

Az előadók többet között Horti Gábor, kommentátor, moderátor, entertéjnör, aki az EB aktualitása miatt mutatja be, hogyan készül fel egy kommentátor a focimérkőzések közvetítésére. Murlasits Attila, az Annyira más Bringabolt tulajdonosa az okosbiciklikről fog előadást tartani. Rizsavi Tamás, fotós, profi fotós tanácsokat ad ahhoz, hogy hogyan készíthetjük a legszebb képeket a nyaralás alatt okostelefonunkkal.
Kozák András, a mobilról működtethető bőröndhangszórót (CossackSound) fogja bemutatni. Musitz Péter, a Mistory Game egyik fejlesztője városnéző alkalmazást mutat be az érdeklődőknek. Végül Takács Zoltán, a Telenor innovációért felelős alelnöke pedig egy nagy bejelentéssel készül.

Az eseményen az előadások mellett lehetőség lesz kipróbálni az okosbicikliket és a bőröndhangszórót is, valamint drónsimogató és ügyességi drónpálya is várja az érdeklődőket.

Regisztráció: http://bit.ly/OA_12

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: