A hivatalos Facebook app frissítés Androidra való kiadása sikeresnek bizonyult, azonban az iOS verzió a frissítés után sem tűnt jobbnak.
Egy újságíró letesztelte, hogy mit produkál az iPhone akkumulátora, ha letörli a Facebook alkalmazást. 15%-kal több energiát fogyaszt a Facebook app, mint bármelyik más applikáció vagy akár a Safarin való böngészés.
Sokan persze nem szeretnének megválni a Facebook apptól, mert kényelmesebb, mint Safarin használni, azonban ha valakinek fontos, hogy tovább bírja az akkumulátora, akkor annak érdemes kipróbálnia.
2.-Go-to-Facebook
Már tavaly is szó volt arról, hogy a sok mozgó elem miatt fogyaszt sok energiát a Facebook. 2015-ben maga a Facebook ismerte el a hibáját, majd kiadtak egy frissítést, ami nem volt sikeres, mert továbbra is sok energiát vesz el a közösségi oldal applikációja.
Ha töröljük az applikációt nem lesz más csak a Safari által nyújtott Facebook, amin nem találhatunk meg minden funkciót amit az appban igen, viszont közel 500 MB-ot spórolhatunk meg a telefonunkon azzal hogy letöröljük az alkalmazást. A Facebook letöltéséhez 111 MB szükséges, valamint még közel 400 MB gyorsítótárat is felhasznál.

forrás: PHONEARENA

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: