Hirdetés

A hazánkban nem olyan ismert Nomu kifejezetten strapabíró telefonokat gyárt és eddig három modellel rendelkeznek, ezek az S10, az S20 és az S30.

Ezek közül az S20 mondható a legcsinosabbnak, próbálták ötvözni a strapabíróságot a mai okostelefonoknál ismert dizájnnal. A készülék 5 inches HD felbontású kijelzőt kapott Gorilla Glass 3 üveggel az elején. A keret titánium ötvözet, a hátlap pedig gumis, IP68-as védettséget kapott.

A chipset egy 4 magos 1.5 GHz-en működő MTK6737 lapka, amihez 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társul. A hátlapi kamera 8 MP (13 MP-re interpolált), míg az előlapi 2 MP-es (5 MP-re interpolált) és Android 6.0 Marshmallow fut rajta. Természetesen dualSIM-es készülék, van benne GPS, A-GPS és Glonass támogatás, Bluetooth 4.0, gravitációs szenzor, geomágneses szenzor, fény- és közelségérzékelő. Az akkumulátor 3000 mAh kapacitású, a készülék pedig 10.3 mm vastag.

A Nomu S20 ára 136.99$, ami ÁFA-val és vámmal együtt kb. 52.000 Ft. Ha érdekel katt IDE. Hamarosan érkezik hozzánk a készülék tesztre, mindent ki fogunk rajta próbálni, a vízállóságot, az ütésállóságot, mindent 🙂

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.