Néhány évvel ezelőtt csodáltuk azt a mobilt, amely 4 colos kijelzővel rendelkezett, ma már viszont egyáltalán nem meglepő a nagyobb kijelző sem a telefonpiacon.

A Telenor tapasztalata alapján rengetegen választják a nagyobb kijelzős okostelefonokat. Leginkább 4,5 és az 5,5 col átmérőjű kijelzős készülékek a legkeresetebb a szolgáltató szerint, de a 4-4,5 colos kijelzőjű mobilok iránt is érdeklődnek a vásárlók. A 3-4 colos modelleket egyre ritkábban keresik az ügyfelek.
Leginkább az Android és a Windows operációs rendszerrel futó telefonokat vásárolnak az ügyfelek a Telenor szerint.

A nagy okostelefon érdeklődése képpen a Telenor egy héten át kiváló akcióval készül a vásárlóknak. Szeptember 22-től egészen szeptember 30-ig tartó akció keretén belül ötféle nagyképernyős mobil közül választhatunk, amelyeket a szolgáltató 10.000 Ft kedvezménnyel nyújt azokhoz az új előfizetésekhez, amelyeket MyTariff S, M, L vagy XXL díjcsomaggal vásárolnak két év hüségidővel.

Íme az öt választható nagyképernyős okostelefon:

Sony Xperia M4 Aqua
Ez a készülék 5 colos HD-kijelzővel, 13 megapixeles kamerával, Android 5.0 rendszerrel, 4G-támogatással rendelkezik, valamint a telefon vízálló.

xperia m4 aqua
LG G4c
5 colos és HD-felbontású kijelzővel rendelkezik, valamint 8 megapixeles kamera található rajta, rendelkezik 4G-támogatással és Android 5.0 rendszerrel fut.
lg-g4c1

Sony Xperia Z3
Az 5,2 colos készüléket full-HD felbontású kijelzővel, 20,7 megapixeles kamerával, 4G-támogatással élvezhetjük, valamint Android 5.0 operációs rendszerrel használhatjuk.
sony-xperia-z3

Microsoft Lumia 535
5 colos kijelzővel, 960×540 pixeles IPS-kijelzővel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik, illetve Windows 8.1 operációs rendszer fut rajta, amely Windows 10-re is frissíthető lesz.
Lumia-535-hero1-jpg

Sony Xperia E4
5 colos képernyővel, 960×540 pixeles felbontású kijelzővel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik, valamint Android 4.4 rendszer fut.

Sony Xperia E4 and E4 Dual

Ahogy korábban is írtam, a fent említett öt okostelefon egy héten át 10.000 Ft kedvezménnyel vásárolható, rendelhető az akció ideje alatt, mindezek feltétele egy új előfizetés, valamint csak a fent említett csomagok közül lehet választani.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: