Kína nem csak az olcsó munkarőről, a tömeggyártásról és a copyzásról híres, hanem az emberek furcsaságairól is.

A Mobile World Congress alatt tudatosult bennem, hogy a kínai/koreai emberekhez képest a magyar okostelefonhasználat nulla. Távol-keleti barátaink nagyon durván bele vannak gyógyulva okostelefonjaikba, sőt inkább azt mondanám, hogy a phabletjeikbe, ugyanis náluk inkább az 5,5″+ kijelzőméret a menő.

Visszatérve a tárgyra, Kínában egy új őrület ütötte fel a fejét, és ez az “iPhone 6 knees challenge” nevet viseli. Ez semmi másról nem szól, minthogy a teljesítménykényszeres lányok a térdükre raknak egy iPhone 6-t, ezzel bizonyítva, hogy nekik milyen vékony lábuk van. Bahh…súlyos, nagyon súlyos.

The-iPhone-6-Skinny-Legs-Edition

Rengeteg fotó van erről a kínai Twitter klón, a Weibo közösségi oldalon. Ez nem áprilisi tréfa, ez a “trend” valóban létezik és egyre több lány posztol ilyen és ehhez hasonló képet.

The-iPhone-6-Skinny-Legs-Edition-1

Ha belegondolunk, annyira nem is fer ez a játék, hisz nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy iPhone 6  vagy iPhone 6 Plus készülék van a hölgyemény térdén, kivéve ha látszik a keze is, akkor nagyjából sejthető. Van aki iPhone 5-tel pózol, csakhogy szerepelhessen. Ezeket a “kihívásokat” Mark Zuckerberg indította el Facebookon a híres Ice Bucket Challenge-el, azóta több hasonló, vagy egyáltalán nem hasonló kezdeményezés jelent meg az interneten. Hiába nem áprilisi tréfa, az embereknek valami bekattant…

The-iPhone-6-Skinny-Legs-Edition-2

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.