A Samsung negyedéves jelentése alapján elmondható, hogy nem túl kelendő a Galaxy S9. A vállalat bevételei évről évre 4%-kal csökkennek.

Az év legfontosabb telefonja, a Galaxy S9 az előző negyedév végén került forgalomba, de a Samsung szerint a teljesítménye “lassú”. A hónap elején elemzők azt jósolták, hogy ez lesz a leggyengébben teljesítő (mármint eladások szempontjából) Galaxy S zászlóshajó a 2012-es Galaxy S3 óta.

A Samsung nem csak okostelefon fronton van jelen, tévék tekintetében is jelentősek az eladási számok, valamint a nagy bevétel főként a NAND flash memóriáknak és a DRAM chipeknek köszönhető. A Samsung azt is elmondta, hogy a képalkotó szenzorokban egyre jobbak, ugyanis ezeket kínai cégek használják a dupla kamerás okostelefonjaikban. A következő zászlóshajó, a Note9 augusztus 9-én érkezik, korábbi híreket róla ide kattintva olvashattok, reméljük, hogy jobban fog teljesíteni.

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: