A Sony Xperia XZ3 még egy hivatalosan nem létező okostelefon, azonban egy forgalmazó, a MobileFun oldalán megjelent árral, képpel és specifikációkkal együtt. Az új csúcstelefont vélhetően augusztus 30-án fogják bemutatni a berlini IFA-n (mi is ott leszünk), ami egyébként sok mindenben hasonlít a vállalat első hátlapi duál kamerával felszerelt mobiljához, az Xperia XZ2 Premiumhoz.

Az Olixar nevű tokgyártónak köszönhetően néhány olyan kép is felkerült az internetre, amelyeken tokokban virít az okostelefon, ezeket lent láthatjátok. Ami a specifikációkat illeti, a telefonban nem meglepően Snapdragon 845-ös rendszerchip, 6 GB RAM és 64 GB tárhely várható, a tartalmakat pedig egy 5,7 hüvelykes, 1080 x 2160 pixel felbontású kijelzőn élvezhetjük majd.

Az Xperia XZ3 hátlapjára is duál kamera kerül, lesz egy 19 MP-es és egy 12 MP-es modul, hasonlóan az XZ2 Premiumhoz, az előlapra viszont továbbra is egy (13 MP-es) kamerát tettek. A készülékben egy 3240 mAh kapacitású telep teljesít majd szolgálatot, az ára pedig a MobileFun listázása alapján 994,97 dollár (20%-os adótartalommal), ami átszámolva 275.000 Ft-ot jelent.

A MobileFun oldalán előrendelhető a telefon, tehát elvileg nem kamu, de azért a konklúzióval érdemes megvárni az augusztus végi bemutatót.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.