Az idén még megjelenés előtt álló készülékek közül az egyik leginkább várt darab a Google Pixel 4. Rengeteg hír és kép lát napvilágot a mobillal kapcsolatban, így a Google maga is osztott meg hivatalos képeket a készülék hátlapjáról. Most az @OnLeaks készített egy 3D rendervideót, melyen a telefon előlapjáról derül ki néhány újdonság.

A fenti kép bizonysága szerint idén nem lesz notch, cserébe kicsit több lesz a képernyő feletti káva, melybe az előlapi kamerák és szenzorok kerülnek beépítésre. A megnövelt mennyiségű szenzorra azért is van szükség, ugyanis idén natív arc-alapú feloldásra is számítunk. Az Android Q béta szoftverében ugyanis már megjelent ez a biztonsági funkció.

A Google Pixel 4 XL 6,25 hüvelykes, míg a normál verzió 5,6 vagy 5,8 hüvelykes AMOLED kijelzőt kaphat, melybe még egy ujjlenyomat-olvasó is beépítésre kerülhet. A 3 kamera a hátoldalon egy normál, egy 16MP-es telefotó és egy ToF szenzornak tűnik az eddigi infók alapján.

Ami még várható, hogy processzor terén Snapdragon 855-öt kapunk. Alul USB-C port lesz, nem lesz 3.5-ös jack és 6GB-ra nő a memória mérete. A hivatalos bemutató októberben várható.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!