Nem minden fenékig tejfel, ezt pedig úgy tűnik, hogy az Apple-nél is egyre többször megtapasztalják. Idén ugyanis elvileg három iPhone fog piacra kerülni, a 7s és a 7s Plus a tavalyihoz nagyon hasonló külsővel, és csak minimális belső változtatásokkal debütál majd, az iPhone 8 viszont dizájnbeli előrelépésekkel is kecsegtet, plusz OLED kijelzővel szerelik fel. A KGI Securities neves elemzője, Ming-Chi Kuo szerint viszont nagy gondok vannak a gyártás körül, ami miatt nem lehetetlen, hogy idén még nem jelenik meg a születésnapi verzió.

iPhone 8 koncepció

Ha ez nem lenne elég az Apple-nek, akkor a 10 nanométeres, TSMC által gyártott chipsetek miatt is főhet a mérnökök feje, és akkor még a friss 3D szenzorokról, valamint a továbbfejlesztett 3D Touch kijelzőről nem is esett szó. Ennek eredményeképpen tehát a szeptemberi/októberi start akár 2018-ra is kitolódhat, a még rosszabb hír a techóriásnak pedig az, hogy 80-90 millió iPhone-t tudnak majd csak eladni idén, pedig eddig az elemzők 110 millióra számítottak.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt