Hirdetés

Év elején az Apple és a Microsoft bejelentette, hogy év végéig elérhető lesz az iTunes (és ezért az Apple Music is) a Windows Store-ban. Úgy néz ki ez az együttműködés idén már nem fog összejönni. A pletykák szerint csak jövőre lesz elérhető a Windows Store-ban az Apple médialejátszója.

Az iTunes megjelenésével elérhetővé válik az Apple Music is a Windowsos felhasználóknak, így ők is használhaják majd az Apple zenetárát, illetve a Beats 1 rádiót is. Az iTunes egyébként 2003 óra érhető el Windowsra, de a frissítésekkel mindig lemaradnak, illetve nem működik mindig akadásmentesen.

De így, hogy az Apple elérhetővé teszi az iTunest a Microsoft Store-ba, remélhetőleg komolyabban veszi majd az Windowsos felhasználókat és többször frissíti majd a szoftvert is. Arról még nincs pontos információnk, hogy mikor válik elérhetővé az iTunes, de esélyes, hogy 2018 elején ez megtörténik.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: