Tim Cook a közelmúltban elmondta, hogy az új iPhone olyan funkciót fog felvonultatni, melyről álmodni sem mernénk. Az Apple mondhatni erre építette egész marketing stratégiáját a múltban, azonban az elmúlt néhány évben már csak modellfrissítésekről beszélhetünk. A korábbi “reinvent” újításoknak már nyoma sincs.

Taiwani források szerint, az Apple 72 és 78 millió készülék gyártását rendelte el az év végéig. Ez hatalmas szám, ennyi eladást még ők sem jósoltak maguknak. De jobb félni, mint megijedni. Wall Street-i elemzők szerint körülbelül 65 millió iPhone 7 kerülhet eladásra 2016 decemberéig. Egyelőre azonban a forradalmi dizájnváltoztatásra várnunk kell 2017-ig, de akkor felmerül a kérdés, hogy marad-e a számozás vagy az új széria indulásával az is megváltozik? Eddig az új sorozat egyet jelentett az új dizájnnal is, és az “s” csak hardverben/funkciókban hozott újat. 1441899183

Az eddigi pletykák szerint az iPhone 7 az iPhone 6/6s-el nagyjából megegyező külsejével fog hódítani (?). A motorháztető alatt semmi különösre nem kell számítani, a szokásos sebességnövekedés fog játszani és esetleg megjelenhet a 256GB-os modell is. Így akár el is tűnhet a 16GB-os alapmodell, és talán 64GB-tal fog kezdődni. Erre azért erre ne vegyünk mérget… Hisz még a MacBook-okból is kispórolja a nagyobb háttértárat, nem beszélve az évek óta szidott 16GB-os iPhone modellről. Esetleg új kényelmi funkció lehet a vezeték nélküli töltés lehetősége?

Reméljük idén méltányolható újdonságokat fog bemutatni a cupertinói cég. Nem beszélve arról, hogy saját farkába harapott az időtálló készülékek készítésével, így nehéz rávenni a tudatos vásárlókat arra, hogy készüléket váltsanak, azonban mindig akad pár millió Apple fan, akik “no matter what”, mindentől függetlenül megveszik a legújabb iPhone-t.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Bejött az iPhone 6S-el a 4K videófelvétel. Alapjáraton kb. 12 giga szabadon használható helyünk van a telón. 4K minőségben nagyon minimális videót lehet felvenni ilyen kapacitással és akkor még ott vannak az alkalmazások, fotók, zenék.
  Nekem évekig 16 gigás iPhone-om volt, most váltottam 64-esre, még egyszer nem kellett számítógépre mentenem szerencsére.
  A legtöbb csúcsmobilban már elengedik a 16Gb-t, kétlem, hogy az Apple-nek olyan sokba kerülne egyből 32/64Gb-tal kezdeni, viszont a felhasználóknak ez hatalmas plusz, ha azt nézzük, hogy az iPhone nem bővíthető

 2. Évek óta 16-ost használok, tökéletesen elég mindenre, amire nekem kell. Aki szidja, az rosszul választott.

  Szerk: “nem beszélve az évek óta szidott 16GB-os iPhone modellről”
  Én erre reagáltam. Tehát aki azért szidja, mert kevés neki, az magára vessen, hogy sajnálja a pénzt a nagyobb tárhelyre, amire feltehetőleg szüksége lenne.

 3. Főként azért szidják azok is akik nagyobb tárhelyűt választottak mert egy vicc 2016-ban. Mikor tényleg egy normál minőségű videót nem tudsz felvenni ra tekintve,hogy majd egy negyed milliós készülékről van szó. 5-10$ “bukna” az Apple készülékenként.. Es ennyit igazán meg érhetné mar nekik a vásárlóközönsége,hogy 215.000Ftert nem 12Gb tárhelyet ad. (32esem van)

 4. Persze, én is elégedett voltam a 16-tal, amikor az volt. Az idézett szöveg a közvéleményre alapszik. Sokan azért vesznek “csak” 16-osat, mert a 64-es sokkal drágább.

 5. Érdekes, nekem mindig van rajta 5-6 giga szabad hely, persze én nagyon ritkán készítek videót vele. Akinek pedig nagyobb tárhelye van, az nem értem, hogy miért problémázik azon, hogy lehet kapni 16-ost is. Gondolom az a baj, hogy a drágábbat kellett megvennie. Én örülök, hogy van ilyen is. Egy profit orientált cégtől, ahol még az is számít a tervezésnél, hogy valamit 2 csavar tartson-e vagy 3, ne várd, hogy ajándékba adja neked a memóriát. Ha nem lesz a következőben ez a verzió, akkor még drágább lesz a telefon. 🙂

 6. Én sem használom a videó felvételt rendszeresen. De a 2500-3000 fotó eszi a helyet rendesen és fontos, hogy ne cloudból töltse le fél percig… Egyáltalán nem gond, hogy a drágábbat kellett megvenni, eszembe se jutott. Nyilvánvalóan azt várjuk, hogy ugyanannyiért kapjuk mondjuk az új 64GB-os modellt, mint a 16-ost most. Valamint miért lenne drágább a készülék? A Samsung 32GB-ot beletudott tenni úgy, hogy ugyanannyiért adja, mint tavaly? Azért az Apple-nek is kellene gondolkodnia, főleg, hogy esnek az eladások… Szerinted nem vennék többen, ha alapból 32/64-essel jönne ki? De igen, mert nem riasztaná el őket, hogy nem bővíthető! ÉS hiába buknak 10$ készülékenként, az a többlet amit eladnak bőven pótolná.

Comments are closed.