Ha valaki a Samsung Galaxy S8 és az S8+ dizájnjának láttán dobta el magát teljesen, akkor úgy fest, hogy hamarosan már vérnyomáscsökkentőt kell szednie, mert úgy hírlik, hogy a két legnagyobb dél-koreai mobilgyártó, a Samsung és az LG teljesen keretmentes kijelzőn dolgozik, ami az előlap 98%-t fedi majd le.

A legújabb forássok még ennél is messzebbre merészkednek, hiszen információik szerint a Samsung már az iPhone 8 esetén piaca dobta volna megoldását, de egyelőre ez nem biztos, hogy ez bekövetkezik. Mondjuk idejük még van rá, hiszen két éves szerződést kötöttek az Apple-lel, amely szerint 92 millió OLED panelt fognak leszállítani. A probléma a laminálásnál lépett fel, egyelőre az Apple ezért még a normál kijelzőket részesíti előnyben. Idén tehát még nem biztos, hogy a jövőt idéző formatervi változás bekövetkezik, de például a Xiami Mi Mixet látva nem nehéz elképzelni, hogy egy-két éven belül bár meglesz a nagy előrelépés.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt