Újabb nap, újabb Huawei készülék látott napvilágot, méghozzá Malajziában, Nova 2i névvel ellátva. A mobil FullView kijelzővel és négy kamerával próbál híveket szerezni magának, és igazából a múlt heti Maimang 6 nemzetközi változatának tekinthető.

A Nova 2i lelke egy Kirin 659-es lapka, nyolcmagos processzorral karöltve. A Huaweinél már-már alapvető, hogy 4 GB RAM kerül a telefonokba, itt sincs ez másképpen, az adattároló 64 GB-os. A képernyő 18:9-es képaránnyal rendelkezik, ám a felbontásról egyelőre még nem esett szó, arról viszont igen, hogy a megjelenő felett két kamera helyezkedik el: 13 + 2 megapixeles kivitelben, hajrá szelfizők.

Hátulra is két szenzor került, itt 16 + 2 megapixeles felbontásról beszélhetünk, hűséges társuk az ujjlenyomat-olvasó és a ledes villanó. Az Android 7.0 operációs rendszert és EMUI 5.1-es felületet futtató Nova 2i-t 3340 mAh-s akkumulátor látja el energiával.

Az ár egyelőre még nem ismert, az viszont igen, hogy kék, fekete, arany színekben lesz kapható a Huawei Nova 2i, és támogatja majd a különféle betűgesztusokat (S-t rajzolva például képernyőkép készül).

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt