Az Oppo időről-időre bemutat olyan technológiákat a közönségnek, melyeket később a piacon megvásárolható készülékekben is viszont láthatunk. Legújabb fejlesztésük egy nagyon-nagyon lekerekített kijelző, melyet ők szimplán csak Waterfall Screennek vagyis Vízesés Kijelzőnek hívnak.

A képeket az Oppo alelnöke, Brian Shen oszotta meg a saját Weibo profilján. Ezt követően több vlogger és tech újságíró is megosztott képeket és videókat a rejtélyes készülékről.

A felső képen egy Oppo Find X mellett látható a mobil, amelynél keskenyebbnek tűnik, így akár a 21:9-es képarány is elképzelhető. A mobil hátuljáról egyelőre nem mutattak fotókat. Az új kütyü 88 fokos lekerítéssel rendelkezik, így oldalt semmilyen gombot nem helyeztek el a tervezők.

Ilyen kijelzővel rendelkező termék csak a következő évben kerül piacra, amiben akár a kijelző alatti kamera is debütálhat. Egy biztos, az Oppo nem áll le a fejlesztésekkel ami más gyártókat is arra ösztönözhet, hogy fejlesszenek. Ezzel pedig mi, a végfelhasználók járunk jól.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!