Hirdetés

A Telenor augusztus 13-tól elérhetővé tette a MyTV szolgáltatásában a Spíler TV-t, amely a Premiere League mérkőzéseit sugározza.
Az új csatornát már Alap csomagban 1290 forint díj ellenében lehet élvezni, amely 18 adót tartalmaz, valamint Családi csomagban is elérhető a szolgáltatás.
Internetkapcsolattól függően akár HD felbontásban is élvezhetjük a meccseket. Hazai tévécsatornák közül csak a Spíler TV közvetíti a Premiere League meccseit.

A szolgáltatásra bárki előfizethet, nem fontos Telenor ügyfélnek lenni. A kikötés csupán annyi, hogy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával kell rendelkezni. A MyTV-re hűségidő nélkül is elő lehet fizetni. A fent említett Alap csomag 18 adót tartalmaz, míg a Családi csomag 51 csatornát. Az Alap csomag 1290 forint, a Családi csomag pedig 3490 forintért érhető el. A nagyobb csomag tartalmazza a Spíler TV mellett a Sport 1, az M4 Sport, a FightBox és a Fast&Run Box HD sportcsatornákat is, valamint számos sorozatos, mozifilmes, természetfilmes és gyerekcsatorna is található a csomagban.

Premier-League-Logo-shield2016. december 31-ig bárki díjmentesen, akár regisztráció nélkül nézheti a MyTV-n az M4 Sport csatornát, valamint akik telenor-előfizetéssel rendelkeznek, azoknak a MyTV belföldi mobilinternetes forgalmáért sem számít fel adatforgalmi díjat hónap végéig a szolgáltató.

Sokan iOS és Android készülékeken használják az alkalmazást, azonban elérhető még Sony, Philips és Samsung okostévékre is, valamint támogatja a Google Chromecastot is. A Google Chromecast egy olcsó kiegészítő, amely okostelevízióvá alakítja a nem okos készüléket. Továbbá a szolgáltatás elérhető a legtöbb böngészőben, többek között Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer 9 vagy újabb verziójú böngészőkből.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: