A minden évben megrendezésre kerülő Mobile World Congress-t szervező csapat, a GSMA kiadta 20. alkalommal a Global Mobile Awards díjakat. A nevezések, mint a legjobb táblagép, a legjobb okostelefon, stb… ezekből felsoroljuk nektek a lényegesebbeket, de a teljes listát is megtekinthetitek majd a cikk végén.

A LEGJOBB OKOSTELEFON (2 nyertes)

 1. Apple iPhone 6 

  • Indoklás: “A dizájnból kiindulva a specifikációig terjedő fejlesztések és a funkcionalitást érintő változásokat tekintve hű maradt a minőséghez a cég és a felhasználók a legelégedettebbek.”

2. LG G3

  • Indoklás: “Elérhető árú kiválóság megnyerő dizájnnal, a vékony kávának köszönhetően a legjobb minőségű megjelenítést biztosítja a készülék”

lg_G3_06

A LEGJOBB BELÉPŐSZINTŰ OKOSTELEFON (~25.000Ft)

1. Motorola Moto E

  • Indoklás: “A kompromisszumok nélküli eszköz, ami az árával és a teljesítményével a következő szintre lép”

A LEGJOBB TÁBLAGÉP

1. Microsoft Surface Pro 3

  • Indoklás: “A készülék pontosan átgondolt dizájnjával áthidalja a világ fogyasztási és kreációs igényeit. A felhasználók megbánás nélkül válthatják fel PC-jüket erre a tabletre.”

surfacepro3primary_print

A LEGJOBB HORDHATÓ ESZKÖZ

1. Motorola Moto 360

  • Indoklás: “A Moto 360 az óra újraképzelése. Klasszikus dizájn és modern felület kombinációja”

A LEGJOBB BIZTONSÁGI MEGOLDÁS

1. Samsung KNOX

  • Indoklás: “A technológia az alkalmazás mögött teljesen eredeti és hatalmas lépés a mobileszközökön tárolt adatok biztonságának érdekében”

A LEGJOBB MOBIL APP

1. Gameloft – Asphalt 8: Airborne

  • Indoklás: “Fantasztikus autós játék a technológia határait feszegeti, innovatívan irányítási opciók és nagyszerű móka”

A teljes listát az alábbi linken tekinthetitek meg: http://www.globalmobileawards.com/winners-2015/

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.