Habár a motorola már régebben leleplezte legújabb okosóráját a Motorola 360-at, a részletesebb adatokat és az árat titokban tartották. Mától azonban minden részletes információ elérhető, és az eszköz már ma kapható lesz a Motorola weboldalán.

Az első és legfontosabb információ, hogy a Moto 360 249,9 dolláros áron érhető el, amely magyar forintra átszámolva durván 63 ezer forint körüli nyitóárat jelent. Hogy erre nekünk mennyi szállítási költséget kell számolnunk, illetve, hogy a hazai forgalmazókhoz mikor kerül az órából, egyelőre nem tudni. A Motor 360 három különböző variációban lesz kapható: világos rozsdamentes acél tok, szürke bőrszíjjal; világos rozsdamentes acél tok kő színű (?) bőrszíjjal; sötét rozsdamentes acél tok, fekete bőrszíjjal. Akármelyik variációt is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy az óraszíjunk, prémium márkás Horween bőrből készül majd.

Nem mellesleg fontos információ továbbá, hogy az kijelző mérete 1,56 hüvelyk felbontása pedig 320*290 képpont (205ppi). Az ütésállóságról Corning Gorilla Glass 3 edzett üveg gondoskodik. Ennek és a vízállóságának köszönheően a Moto 360 az IP67 minősítést is megkapta. Az egész óra egyébként nem több mint 49 gramm.

Hardverek tekintetében van itt nekünk egy TI OMAP 3-as processzor, 4GB belső memória és 512MB RAM. Ezen felül lépésszámláló, szívritmus monitor, két mikrofon és vibramotor. A 320 mAh feszültségű telep 12 óra üzemidőt biztosít az órának, mely vezeték nélkül tölthető, a mellékelt dokkoló segítségével.

A Moto 360 minden Android 4.3 rendszert futtató okostelefonnal kompatibilis.

Forrás: GSM Arena

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.