Az egészségmegőrzés termékeiről híres Withings márkát 2016 áprilisában felvásárolta a Nokia, így mostantól ezen termékek a finn gyártó nevén futnak. A termékcsalád két új okoseszközzel is bővült, a Nokia Body BMI Wi-Fi okosmérleggel és a BMP+ vérnyomásmérővel.

A megújult Health Mate applikáció továbbra is ingyenesen letölthető iOS és Androidos telefonokra is. Az alkalmazás rögzíti a napi aktivitást, alvást, a testsúlyt és a vérnyomás adatokat. Több új funkcióval is bővült, többek között egy nyolchetes program segíti a egészséges életmód megtartását, személyre szabott tanácsokat ad a céljaink elérésének érdekében. További funkciók között szerepel a Sleep Smarter alvássegítő, amellyel az alvásunk minőségén javíthatunk, a Better Body-val pedig a testsúlyunk alakulását tudjuk nyomon követni. A Healthier Heart a vérnyomásunkra fókuszál, míg a Pregnancy Tracker a kismamáknak segít a súlygyarapodás figyeléssel, a Leaderboard pedig egy még aktívabb életvitelre motivál.

Noki Body Wi-Fi okosmérleg

A Nokia Body a Body+ és a Body Cardio által alkotott okosmérleg termékcsalád új tagja. A Wi-Fi segítségével automatikusan szinkronizálja az adatainkat, figyelemmel követi az egész család testsúlyát, követi a testsúly és a testtömegindex változását, az alkalmazás használatával pedig személyes edzőként segíti az életmódváltást.


Nokia BPM+ okos vérnyomásmérő

A Nokia BPM+ okos vérnyomásmérő új puha mandzsettájával bárhol és bármikor kényelmesen használható. Az eszköz orvosilag is elismert, szisztolés és diasztolás vérnyomás értékeket és a pulzust is méri. Ennél az okoseszköznél is érdemes használni az applikációt, hiszen a rögzített adatok az orvosunkkal is megoszthatók.
Természetesen a régebbi okoseszközök is elérhetők továbbra is a Nokia kínálatában. Ide tartozik a Nokia Steel és Go okosórák, a Nokia Body+ és a Body Cardio okosmérlegek, a Nokia Thermo okos lázmérő, illetve a Nokia Home okosotthoni kamera is. Az új Nokia okoseszközök hamarosan Magyarországon is elérhetők lesznek több műszaki kereskedésben is.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: