A Telenor Csoport nemrég egy globális megállapodást kötött a Google-lal, amelynek hozadékaként a Telenor Magyarország előfizetői 2014. december 17-től a mobilegyenlegükre vásárolhatnak majd alkalmazásokat az androidos okostelefonjukra a Play Store áruházból. A rendszer tehát nem csak bank- és hitelkártyával (Google Wallet) végezheti el a tranzakciót, hanem a számlás előfizetéssel rendelkezők is lehetőséget kapnak, hogy következő havi számlájukat megterhelje a Google Play- természetesen az alkalmazást már a vásárlás megkezdésének pillanatában le lehet majd tölteni.

TEL_h_pos_3D_4cp_200mm-460x305

A Telenor előfizetők egyébként már a Windows Phone áruházból, és a Firefox Marketplace alkalmazásboltból is vásárolhatnak hasonlóképpen. A Telenor egy rendkívüli akcióval kezdi az új szolgáltatás bevezetését- az első napokban a Modern Combat 5 és a The Amazing Spider-Man 2 játékok  1750 forint helyett mindössze 225 forintért lesznek megvásárolhatóak.

Forrás:
http://www.telenor.hu/ ;
http://www.telenor.com/
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.