Pár óra és hivatalosan is bemutatkozik a Samsung új phabletje, mely Magyarországon is kapható lesz. Mivel már csak pár óra van a hivatalos bejelentésig, ezért ez lesz az utolsó bemutató előtti sejtés, pletyka.

Először hallunk ilyenről, de elvileg a Galaxy Note7-ben a Samsung lehetővé teszi, hogy mi magunk állítsuk be a kijelző felbontását. Eredetileg egy 5.7 inches QHD felbontású Super AMOLED megjelenítőt kapunk, de akkumulátoridő szempontjából nyilván sokkal tovább bírja FullHD vagy HD felbontással.

note-7-akkumulatorA legújabb pletykák szerint a kijelző felbontása butítható lesz FHD-ra, de akár HD-ra is. Noha a HD felbontás már egy ekkora méretű kijelzőn nem túl szép, azért a FullHD jó kompromisszum lehet az akkumulátoridő és a pixelsűrűség között. Kíváncsian várjuk a bemutatót, illetve hogy utána kipróbálhassuk a készüléket, hogy a 3.500 mAh kapacitású akkumulátor mennyit is bír valójában ezekkel az opciókkal.

note-7-akkumulator2Ne feledjétek, a bemutató 17.00-kor kezdődik és a www.samsung.com/galaxy weboldalon követhető élőben. A bemutató után ne felejtsetek el visszanézni hozzánk, természetesen beszámolunk a hivatalos infókról is.

note-7-akkumulator3

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.